NR. RATE

4

Cumpara in rate de la AUTO COBALCESCU cu CardAvantaj

Categorie: Service Auto

La Auto Cobalcescu ai rate fara dobanda prin CardAvantaj la orice revizie, inspectie tehnica sau interventie de service pentru masina ta

Atelierele service Renault Auto Cobalcescu iti stau la dispozitie cu tot ajutorul de care ai nevoie, fie ca este vorba de un eveniment rutier neplacut, fie ca trebuie sa faci revizia masinii tale sau inspectia tehnica periodica (ITP). Echipa de specialisti Auto Cobalcescu pune pe primul loc siguranta ta in trafic si functionarea in parametrii corespunzatori a autovehiculului tau. Masina ta va fi reparat in cel mai scurt timp si vei beneficia de consiliere de specialitate pentru orice problema tehnica aparuta. In plus, cu cardul de credit CardAvantaj poti achita in rate fara dobanda* serviciile de service, revizie, electrica, diagnoza, geometrie, schimbarea anvelopelor etc.

Daca esti un impatimit al automobilismului, te invitam sa consulti periodic sectiunea de Campanii a site-ului CardAvantaj, unde vei descoperi promotii si oferte din partea comerciantilor parteneri din industria auto: dealeri auto, furnizori de piese sau accesorii, ateliere service sau de tuning auto si multe alte business-uri conexe.

De asemenea, iti reamintim ca poti utiliza CardAvantaj cu plata in rate fara dobanda* in peste 9.500 de magazine partenere, din aproape toate domeniile de activitate: de la IT&C la turism, materiale de constructie, moda si multe altele. Consulta lista completa in sectiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine AUTO COBALCESCU

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
AUTO COBALCESCU
-
Splaiul Unirii, Nr. 311
Bucuresti
AUTO COBALCESCU
-
SPLAIUL UNIRII NR. 311

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice AUTO COBALCESCU din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

AUTO COBALCESCU

Nr. magazine 2
Caută un magazin AUTO COBALCESCU