NR. RATE

3

Cumpara in rate de la AVSTORE cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Avstore este paradisul pasionaților de sisteme audio. Și cum pasiunea nu cunoaște limite, CardAvantaj te ajută cu plata în rate fără dobândă.

La Avstore, găsești tot ce ai nevoie ca să dai viață artiștilor preferați la tine acasă. Te așteaptă sisteme home audio, boxe și amplificatoare, căști profesionale, pick-up-uri, tot felul de cabluri și multe alte accesorii. Iar dacă nu știi exact ce ai nevoie, te întâmpină de fiecare dată un specialist care să te îndrume.

Vino la magazinul Avstore sau intră pe site  și creează-ți sistemul care să sune cel mai bine pentru tine. Cu ratele fără dobândă de la CardAvantaj, dai undă verde pasiunii tale. Iar prin parteneriatul cu Avstore, îți oferim și multe oferte speciale. Le poți descoperi pe toate la secțiunea Campanii.

Nu doar audiofilii se bucură de CardAvantaj. Poți plăti în rate orice cumpărătură, oriunde în lume. În plus, în România există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, cu multe oferte tari. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine AVSTORE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
AVSTORE
-
STR. ATANASIE DEMOSTHEN NR. 29
Municipiul Bucuresti
AVSTORE
-
STR. GRIGORE GAFENCU NR 49-57 SECTOR 1
Municipiul Bucuresti
AVSTORE
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42 D

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

AVSTORE

Nr. magazine 3
Caută un magazin AVSTORE