NR. RATE

3

Cumpara in rate de la BADABUM cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Electrocasnice, produse IT și multe altele, în rate fără dobândă!

Badabum este unul din locurile ideale pentru cumpărături online. În comerțul electronic, aceștia au o experiență de peste 10 ani, iar oferta lor conține o mulțime de produse și din alte domenii!

Casă și grădină? Bifat. Îngrijire personală? Desigur. Bijuterii & Fashion? Cum să nu. Și tot felul de alte produse, precum parfumuri, vehicule electrice și jucării. La ei găsești și o gamă largă de produse IT, pentru tine sau pentru afacerea ta. Aceștia livrează în toată țara, iar pentru cei care stau în București și în Ilfov, transportul este gratuit. 

Folosește CardAvantaj atunci când cumperi de la Badabum! Nu uita că poți folosi acest card de credit la cumpărături în tot felul de magazine, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar cu ofertele de la secțiunea Campanii, tu vei fi mereu în avantaj. În plus, avem parteneriate cu peste 9.500 de comercianți din România, unde CardAvantaj împarte prețurile în rate fără dobândă. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine BADABUM

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
BADABUM
-
BULEVARDUL EXPOZITIEI NR. 2 CLADIREA M

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice BADABUM din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

BADABUM

Nr. magazine 1
Caută un magazin BADABUM