NR. RATE

6

Cumpara in rate de la BADUC cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

Materiale de construcții și instalații, în rate fără dobândă!

Metalurgice, electrice, sanitare, au de toate! Având o experiență de peste 40 de ani, te poți baza pe ei atunci când vine vorba de produse de înaltă calitate. 

La ei găsești de asemenea și tot felul de unelte, de la ce le mai simple până la cele mai complicate. Pentru grădină găsești pompe, hidrofoare și tot felul de alte accesorii. Șantierele vor primi materialele la timp, întrucât logistica celor de la Baduc este foarte bine pusă la punct. Pentru consultanță tehnică și economică, apelați cu încredere la specialiștii lor.  

La Baduc poți cumpăra tot ce ai nevoie, folosind CardAvantaj. Dar poți folosi acest card de credit la cumpărături în tot felul de magazine, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar cu ofertele de la secțiunea Campanii, tu vei fi mereu în avantaj. În plus, avem parteneriate cu peste 9.500 de comercianți din România, unde CardAvantaj împarte prețurile în rate fără dobândă. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine BADUC

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
BADUC
-
STR. VIGONIEI NR. 5 -7
Giurgiu
BADUC
-
BD. BUCURESTI 249
Popesti Leordeni
BADUC
-
Str. Taberei, Nr. 10

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice BADUC din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

BADUC

Nr. magazine 3
Caută un magazin BADUC