NR. RATE

10

Cumpara in rate de la BIKEXPERT cu CardAvantaj

Categorie: Sport

Biciclete și accesorii, în rate fără dobândă!

BikeXpert este un brand cunoscut pe piața bicicletelor de la noi din țară, oferind produse și servicii de calitate încă din 2002.

La ei găsești diverse modele de biciclete, precum Mountain Bike, BMX, Trekking, pliabile și multe altele. Tot la BikeXpert poți alege dintr-o gamă largă de accesorii, de la apărători, borsete și ceasuri, până la sonerii, lumini sau chiar sisteme antifurt. Și echipamentul este nelipsit din oferta lor, fie că vorbim de tricouri, bluze, jachete sau hanorace. Pentru cei care plănuiesc trasee de lungă durată, BikeXpert pune la dispoziție și produse de nutriție. Și, ca experiența ta să fie completă, magazinul dispune de o mulțime de piese de schimb pentru bicicleta ta.

Pasionații de pedalat sigur vor aprecia CardAvantaj. Dar acest card de credit poate fi folosit la cumpărături în tot felul de magazine, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar cu ofertele de la secțiunea Campanii, tu vei fi mereu în avantaj. În plus, avem parteneriate cu peste 9.500 de comercianți din România, unde CardAvantaj împarte prețurile în rate fără dobândă. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine BIKEXPERT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
BIKEXPERT
-
SOS. PANTELIMON NR. 94
Bucuresti
BIKEXPERT
-
BL. CORNELIU COPOSU NR. 5
Bucuresti
BIKEXPERT
-
BD.ION MIHALACHE NR 126

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice BIKEXPERT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

BIKEXPERT

Nr. magazine 3
Caută un magazin BIKEXPERT