NR. RATE

3

Cumpara in rate de la BSB cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Vestimentație feminină, în rate fără dobândă!

 

BSB oferă produse de calitate, combinate cu design inovator, pentru femei tinere și stilate. Cu magazine în toată țara, BSB își propune să ofere un spațiu în care femile să-și exploreze feminitatea libere, într-o experiență de shopping unică. Iar CardAvantaj susține acest demers, cu rate fără dobândă în toate magazinele BSB.

Colecțiile BSB sunt mereu impresionante și conțin acea varietate atât de necesară în alegerile feminine. Fiecare articol de îmbrăcăminte este unic și spune o poveste potrivită pentru fiecare persoalitate, moment și ocazie.

Vino în magzinul BSB cel mai apropiat, pune-ți feminitatea în valoarea și lasă-l pe CardAvantaj să se ocupe de cumpărături. Cu plata în rate fără dobândă, îți completezi garderoba cu tot ce te reprezintă. Iar pentru că BSB este partener CardAvantaj, ai tot timpul o ofertă bună. Verifică promoțiile valabile acum la secțiunea Campanii.

Iar după ce folosești CardAvantaj la BSB, rămâi cu cel mai bun partener de cumpărături. Poți folosi cardul oriunde în lume, în orice magazin, online sau offline. În plus, există peste 9500 de parteneri CardAvantaj în România, unde plătești fără dobândă și cu multe alte avantaje. Pentru rețeaua completă de parteneri, consultă secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine BSB

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
BSB
-
BD. TIMISOARA NR. 26
Bucuresti
BSB
-
CALEA VITAN NR. 55 - 59
Bucuresti
BSB
-
CALEA VACARESTI NR 391
Ploiesti
BSB
-
STR. CALOMFIRESCU NR. 2
Domnesti
BSB
-
AUTOSTRADA A1 KM 13
Iasi
BSB
-
BD. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 2
Bucuresti
BSB
-
SOS. BUCURESTI - PLOIESTI NR. 42D
Bucuresti
BSB
-
BD. GENERAL PAUL TEODORESCU NR. 4
Constanta
BSB
-
BD. ALEXANDRU LAPUSNEANU NR. 116 C
Bucuresti
BSB
-
STR. PIERRE COUBERTIN NR. 3 - 5

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice BSB din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

BSB

Nr. magazine 31
Caută un magazin BSB