NR. RATE

3

Cumpara in rate de la CARAMEL cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Haine și accesorii, în rate fără dobândă*!

Cei de la Caramel chiar se țin de cuvânt atunci când spun că valorile companiei sunt calitatea și designul. Fondat în Cluj-Napoca, în anul 2001, magazinul prezintă o gamă variată de haine, exclusiv pentru femei.

Specialiștii Caramel se ocupă de design și tot ei au grijă să folosească materiale de cea mai bună calitate pentru articolele lor vestimentare. Hainele bussiness, casual, elegante și cele pentru ocazii speciale te vor surprinde și vor face ca prezența ta să nu rămână neobservată. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru garderoba ta, rochii, fuste, pantaloni și jachete. De asemenea, Carmel îți oferă și accesorii pentru ca tu să te bucuri de o ținută completă. Colecțiile lor te așteaptă în magazinele din Cluj-Napoca și București, dar poți comanda și online.

Pentru împrospătarea garderobei, CardAvantaj este cel mai bun aliat. Însă acest card de credit poate fi folosit în multe alte tipuri de magazine, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar cu ofertele de la secțiunea Campanii, tu vei fi mereu în avantaj. În plus, avem parteneriate cu peste 9.500 de comercianți din România, unde CardAvantaj împarte prețurile în rate fără dobândă. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine CARAMEL

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Cluj-Napoca
CARAMEL
-
STR. AVRAM IANCU NR. 492-500
Cluj-Napoca
CARAMEL
-
STR. REGELE FERDINAND NR. 22 -26
Bucuresti
CARAMEL
-
CALEA VACARESTI NR. 391

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice CARAMEL din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CARAMEL

Nr. magazine 3
Caută un magazin CARAMEL