NR. RATE

8

Cumpara in rate de la CITY DENT cu CardAvantaj

Categorie: Sanatate

Servicii stomatologice, în rate fără dobândă!

La Clinica City Dent din București, oamenii redescoperă puterea zâmbetului. Medicii stomatologi de aici înțeleg că îmbunătățirea zâmbetului este un proces guvernat de reguli de estetică naturală, sănătate, și psihologie. Iar CardAvantaj susține această abordare a sănătății orale. Pentru că poți plăti la City Dent în rate fără dobândă.

Serviciile City Dent nu se rezumă doar la serviciile generale, precum proteze, coroane și chirurgie dentară. La City Dent vii și pentru servicii restaurative și de cosmetică dentară de cea mai înalta calitate, oferite cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație.

Vino la City Dent să beneficiezi de pregătirea unor medici dentiști buni și de aparatura dentară modernă. Iar ca să-ți rezolvi toate problemele stomatologice din prima, plătește cu CardAvantaj și achită totul în rate fără dobândă. În plus, CardAvantaj îți oferă multe alte promoții la parteneri și nu numai. Poți să vezi toate ofertele la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit pe care îl poți folosi oriunde în țară sau în lume, online sau offline. Iar în România, există peste 9500 de parteneri unde plătești în rate fără dobândă prin CardAvantaj. Vezi toată lista de parteneri CardAvantaj la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine CITY DENT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
CITY DENT
-
STR. TEHERAN NR. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 8 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice CITY DENT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CITY DENT

Nr. magazine 1
Caută un magazin CITY DENT