NR. RATE

3

Cumpara in rate de la DENIS cu CardAvantaj

Categorie: Moda

In magazinele Denis ai rate fara dobanda prin CardAvantaj la orice produs de incaltaminte sau marochinarie, ca sa-ti pui tinuta in valoare

Producatorul sucevean de incaltaminte Denis este unul dintre cei mai cunoscuti pe plan local. Infiintat in anii ‘90 ca un mic atelier de familie, in care lucrau 10 angajati, business-ul s-a extins treptat la nivelul unei fabrici de incaltaminte si marochinarie de renume in Romania. Pantofii si gentile sub brandul Denis sau Anna Cori exceleaza prin calitate si design. Materia prima importata din Italia si design-ul colectiilor inspirate din ultimele tendinte din fashion sunt argumente care te vor convinge sa faci imediat o achizitie, atunci cand vei trece pragul unuia dintre cele peste 30 de magazine proprii.

Pune-ti in valoare nota personala in orice tinuta, cumparand pantofii sau geanta mult dorita din magazinele Denis, acum si cu plata in rate fara dobanda* cu cardul de cumparaturi CardAvantaj.

Ca sa nu ratezi oportunitatile, verifica din cand in cand sectiunea Campanii a site-ului CardAvantaj pentru a descoperii cele mai noi promotii si oferte ale magazinelor partenere din industria modei. De la pantofi si genti, la haine, accesorii si bijuterii descoperi idei de shopping si produse care iti vor completa orice styling.

Nu uita, cardul tau de credit CardAvantaj iti ofera rate fara dobanda in peste in peste 9.500 de magazine partenere, din aproape toate domeniile de activitate: moda, magazine de bijuterii, ceasuri, cosmetice si produse de ingrijire corporala, precum si multe altele. Consulta lista completa in sectiunea Magazine Partenere.

Listă magazine DENIS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Suceava
DENIS
-
STR. NICOLAE BALCESCU NR. 4
Suceava
DENIS
-
CALEA UNIRII NR. 20J

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DENIS din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DENIS

Nr. magazine 2
Caută un magazin DENIS