NR. RATE

6

Cumpara in rate de la DENTA CLINIC cu CardAvantaj

Categorie: Sanatate

Recastiga-ti zambetul platind serviciile de stomatologie de la Denta Clinic in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Denta Clinic este locul in care serviciile stomatologice de estetica dentara, odontoterapie, endodontie si implantologie sunt o experienta placuta, atat pentru pacienti cat si pentru personalul medical. Infiintata in urma cu 13 ani, clinica stomatologica Denta Clinic reda zambetele pacientilor sai fara a compromite vreodata calitatea actului medical si atentia la detalii. 

Fie ca este vorba de un simplu control, un detartraj, un tratament stomatologic, sau o interventie chirurgicala, nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta eventualelor neplaceri cauzate de vizita la dentist si nici in privinta bugetului. Serviciile stomatologice oferite de Denta Clinic pot fi achitate in rate fara dobanda* cu cardul de credit CardAvantaj.

In plus, pentru o monitorizare periodica a sanatatii, iti recomandam sa descoperi clinicile medicale partenere CardAvantaj, pentru care avem periodic campanii cu rate suplimentare, discounturi si promotii.

CardAvantaj iti este intotdeauna la indemana cu o retea de peste 9.500 de comercianti parteneri, din toate domeniile. De la servicii medicale, la saloane de fitness si SPA, vacante, moda si multe, multe altele, le descoperi pe toate in sectiunea Comercianti parteneri a siteului CardAvantaj.
 

Listă magazine DENTA CLINIC

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Rimnicu Vilcea
DENTA CLINIC
-
CALEA BUCURESTI NR.193 A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DENTA CLINIC din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DENTA CLINIC

Nr. magazine 1
Caută un magazin DENTA CLINIC