NR. RATE

10

Cumpara in rate de la DENTAL EXCELLENCE cu CardAvantaj

Categorie: Sanatate

Cumpara in rate de la Dental Excellence prin Card Avantaj

Dental Excellence detine unele dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din Bucuresti, reunite intr-un Centru de Implantologie si Estetica Dentara. Ofera fiecarui pacient servicii stomatologice personalizate, de inalta calitate, precum si un sprijin pe termen lung pentru pastrarea sanatatii dentare si mentinerea unui zambet de invidiat.

Centrul de Implantologie si Estetica Dentara

Peste 5.000 de pacienti reabilitati total, cu lucrari fixe, efectuate in peste 20 de ani de experienta.

Echipa multidisciplinara de medici

Dental Excellence reuneste o echipa de medici specializati in diferite domenii ale stomatologiei, iar fiecare ramura a medicinei dentare are un cabinet stomatologic dedicat.

Coordonatorul echipei medicale este doamna doctor Luisa Caragea, medic stomatolog cu competenta in implantologie, cu peste 20 de ani de experienta.

Centru de radiologie in clinica Dental Excellence

Pentru a facilita un tratament rapid pacientilor, Dental Excellence cuprinde un centru de radiologie unde se efectueaza toate tipurile de investigatii: de la radiografii panoramice, pana la computer tomograf.

Valorile Dental Excellence

Grija, transparenta si onestitate - La Dental Excellence fiecare pacient se bucura de un mediu cald si primitor. Medicul specialist va pune la dispozitie toate informatiile, solutii moderne de tratament si va va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Tratamente de calitate - Beneficiati de tratamente moderne si durabile, la cele mai inalte standarde de calitate. Calitatea este asigurata de materialele de ultima generatie folosite, de dotarile ultramoderne ale centrului si de experienta profesionala a medicilor, care vor recomanda de fiecare data cele mai potrivite proceduri de tratament pentru pacient.

Relatie pe termen lung - Relatia dintre pacient si medic este una apropiata, bazata pe incredere reciproca, pe responsabilitate si pe constiinta lucrului bine facut.

Servicii accesibile - Asigura pacientilor accesul la tratamente de calitate superioara, la preturi accesibile, plata IN RATE a tratamentelor dentare prin cardul de credit CardAvantaj.

Satisfactia pacientilor - Pentru Dental Excellence, recunoasterea calitatii serviciilor vine din satisfactia pe care pacientii o au la finalul planului de tratament si din faptul ca sunt recomandati cu caldura unor pacienti noi.

Listă magazine DENTAL EXCELLENCE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
DENTAL EXCELLENCE
-
STR. IORDACHE GOLESCU NR. 17 ET. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Rate conditionate

Cumparaturile pot fi efectuate in numarul de rate afisat, cu conditia ca valoarea minima a tranzactiei sa fie cea mentionata in tabelul de mai jos.

Nr. rate
Suma minima
3
1000
5
1700
8
3400
10
4100

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DENTAL EXCELLENCE din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DENTAL EXCELLENCE

Nr. magazine 1
Caută un magazin DENTAL EXCELLENCE