NR. RATE

3

Cumpara in rate de la DESIGUAL cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Un stil unic, în rate fără dobândă, in magazinele Desigual!

Desigual este un producător spaniol de îmbrăcăminte cu design unic, culori vii, care inspiră energie și vitalitate. Stilul îndrăzneț cu siguranță atrage privirile celor din jur. Iar ofertele CardAvantaj te vor atrage și pe tine în magazine, unde poți plăti în rate fără dobândă. 

Colecțiile Desigual sunt ușor de recunoscut. Pornind de la o filozofie de viață bazată pe libertate și fericire, articolele Desigual surprind combinații îndrăznețe de culori, modele mozaic, broderii bogate și un design surprinzător. Toate acestea te fac să nu treci nepăsător pe lângă niciun magazin Desigual. Sau verifica pe Desigual online articolele vestimentare unice. 

Îndrăznește să îmbrățișezi stlul diferit din magazinele Desigual și plătește în rate fără dobândă prin CardAvantaj. În plus, te bucuri de oferte speciale, pe care le poți descoperi la secțiunea Campanii

CardAvantaj este un card de credit cu spor la cumpărături oriunde în lume. Fie că faci shopping online sau offline, plătești în avantaj. Iar în țară, ai peste 9500 de comercianți parteneri, unde te bucuri de multe oferte. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine DESIGUAL

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
DESIGUAL
-
SOS. BUCURESTI - PLOIESTI NR. 42 D
Bucuresti
DESIGUAL
-
STR. LIVIU REBREANU NR. 4
Domnesti
DESIGUAL
-
AUTOSTRADA A1 KM 13

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DESIGUAL din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DESIGUAL

Nr. magazine 3
Caută un magazin DESIGUAL