NR. RATE

6

Cumpara in rate de la DORMEO cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Saltele în rate fără dobândă!

Dormeo este un nume pe care toată lumea, mai ales clienții Dormeo, îl asociază cu un somn odihnitor. Saltelele, pernele și pilotele Dormeo pot fi găsit în magazinele din București, dar și pe internet, pe www.dormeo.ro. Și pentru că vorbim despre o investiție importantă, care merită făcută ca la carte, cardul de credit CardAvantaj îți oferă posibilitatea de împărți în rate fără dobândă prețurile produselor Dormeo.

Povestea Dormeo a început cu o singură saltea, în urmă cu mai bine de 12 ani. De atunci, compania a devenit un producător de referință în domeniu, cu peste 300 de produse destinate să-ți facă somnul mai plăcut și mai sănătos. Lucru de care se bucură în prezent milioane de clienți fericiți din peste 30 de țări. 

Descoperă și tu lumea Dormeo și află ce produse sunt potrivite pentru nevoile tale și ale celor dragi. Fie că faci comandă online, la telefon sau vii direct în magazin, fii sigur că ai și un card de credit CardAvantaj la îndemână. Pentru că poți să plătești produsele Dormeo în rate fără dobândă, ca să dormi cu adevărat liniștit. 

CardAvantaj este un card de cumpărături care îți oferă plata în rate peste tot în România și străinătate. Prin CardAvantaj, plătești online sau offline. Și ai oferte exclusive la peste 9500 de parteneri din țară. Pentru lista completă de magazine partenere CardAvantaj, intră la secțiunea Magazine Partenere

Fii la curent cu ultimele noutati legate de comerciantii parteneri CardAvantaj consultand sectiunea Campanii.

Listă magazine DORMEO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
DORMEO
-
BD. GHENCEA NR. 126-132
Bucuresti
DORMEO
-
BD. GENERAL PAUL TEODORESCU NR. 4

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DORMEO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DORMEO

Nr. magazine 2
Caută un magazin DORMEO