NR. RATE

6

Cumpara in rate de la E-BODA cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Gadget-uri de orice fel, în rate fără dobândă!

E-BODA este o companie românească, care distribuie produse electronice și IT&C la prețuri extrem de avantajoase. Descoperă gama variată de produse de pe www.e-boda.ro și de la comercianții parteneri. Iar când găsești ce-ți place, pune-l în coș  și plătește în rate fără dobândă cu CardAvantaj!

E-BODA este un nume asociat cu tehnologia avansată, la prețuri foarte mici. Compania a revoluţionat piaţa DVD playerelor din ţara noastră și își continuă tradiția prin gama variată de produse electronice: telefoane, sisteme audio și video, jucării, produse pentru lifestyle sănătos și fel de fel de accesorii. Aici sigur găsești produsul care se potrivește cel mai bine cu nevoiele, dar și cu bugetul tău.

Fie că alegi să cumperi produse E-BODA online sau de la comercianții parteneri, folosește CardAvantaj și plătește în rate fără dobândă. În plus, E-BODA este partener CardAvantaj, așa că mereu ai parte de oferte bune. Descoperă-le pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj te ajută să plătești ușor și rapid cumpărăturile oriunde în lume. Iar în România, pe lângă E-BODA, există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde cumperi mereu în avantaj. Consulta lista completa de parteneri din sectiunea Magazine Partenere

 

Listă magazine E-BODA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Pantelimon
E-BODA
-
STR. OXIGENULUI NR. 2B

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice E-BODA din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

E-BODA

Nr. magazine 1
Caută un magazin E-BODA