NR. RATE

3

Cumpara in rate de la EUROPA TRAVEL cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Pachete de vacanță, în rate fără dobândă!

Europa Travel este o companie de turism născută din dorința de a explora lumea și de împărtăși cu cât mai mulți români spiritul de aventură. CardAvantaj încurajează explorarea fără bariere. De aceea, în orice agenție Europa Travel, cumperi vacanțe în rate fără dobândă prin CardAvantaj. 

De-a lungul timpului, compania s-a extins, iar prin colaborările cu partenerii din afara țării, Europa Travel a ajuns cel mai mare tour-operator low-cost din România. Iar pe lângă sejururile din Grecia, Spania, Italia, Portugalia, oferta Europa Travel cuprinde și excursii prin România, dar și circuite cu destinații mai exotice, cum ar fi Thailanda sau Emiratele Arabe Unite.

Solicită ajutorul specialiștilor Europa Travel și planifică-ți vacanța în rate fără dobândă, prin CardAvantaj. Și fii pe fază pentru ofertele speciale pe care CardAvantaj ți le pregătește pe tot parcursul anului. Le poți vedea pe toate la secțiunea Campanii

În plus, CardAvantaj este un card de credit pe care-l poți lua peste tot în lume. Ai beneficii atât online, cât și în magazinele fizice. Iar în România sunt pentru 9500 de parteneri CardAvantaj, unde ai parte de multe oferte speciale. Găsești lista completă a partenerilor în secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine EUROPA TRAVEL

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
EUROPA TRAVEL
Spectrum Business Center
Str. Mihai Bravu, Nr. 62A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice EUROPA TRAVEL din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

EUROPA TRAVEL

Nr. magazine 1
Caută un magazin EUROPA TRAVEL