NR. RATE

5

Cumpara in rate de la GHERASOS cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Costume bărbaţi, în rate fără dobândă!

Gherasos este un nume dedicat exclusiv bărbaților care își doresc costume business sau casual, accesorii la modă și pantofi de calitate, la prețuri accesibile. Are 5 magazine în București, iar fiecare acceptă plata în rate fără dobândă prin CardAvantaj. 

Ghrasos își construiește colecția plecând de la respectul pentru look-ul clasic masculin. Cel matur, sobru, elegant și sofisticat, care îi pune în valoarea și pe tinerii de 18 ani, și pe bărbații trecuți de 40. Calitatea Gherasos începe de la materiale: fibre naturale prețioase, atent selecționate de echipa de stiliști a companiei, care creeaza si dezvoltă fiecare model. Când ești îmbrăcat din cap până-n picioare de consultanții Gherasos, pantalonii din 100% lână pură virgină adaugă stil și libertate de mișcare, sacoul cade perfect pe tine, iar geometria cravatei te scoate în evidență.

Chiar dacă nu porți în mod obișnuit costum, sigur te vei simți bine într-un costum de bărbaţi Gherasos. Și merită să investești într-o ținută pentru acele momente speciale din viața ta. Mai ales cu plata în rate prin CardAvantaj și cu celelalte oferte speciale pe care le găsești la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit care-ți face cumpărăturile mai simple oriunde în lume. Îl poți folosi și online, și în magazine. Iar în România, există peste 9500 de parteneri CardAvantaj, unde te bucuri de oferte speciale. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere. 
 

Listă magazine GHERASOS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
GHERASOS
Unirea Shopping Center
Piata Unirii, Nr. 1
Municipiul Bucuresti
GHERASOS
-
CALEA VACARESTI NR. 391
Municipiul Bucuresti
GHERASOS
Mega Mall
Str. Pierre Coubertin, Nr. 3-5
Municipiul Bucuresti
GHERASOS
PARK LAKE BUCURESTI
Str. Liviu Rebreanu, Nr. 4

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

GHERASOS

Nr. magazine 4
Caută un magazin GHERASOS