NR. RATE

4

Cumpara in rate de la HIMALAYA cu CardAvantaj

Categorie: Sport

Articole de aplinism, în rate fără dobândă!

Drumul spre marile înățimi trece pe la Himalaya. Aici găsești cele mai bune produse pentru cățărări, drumeții și sporturi de iarnă. Iar ca să fie călătoria lină, plătește orice produs de la Himalaya în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

Himalaya este expertul în „outdoor”. Aici găsești echipamentul pentru orice ieșire din viața comodă a orașului, fie că mergi pe Valea Prahovei, escaladezi Moldoveanu sau iei în piept marile vârfuri ale lumii. Pentru că de aici poți să-ți iei orice, de la costume profi, la clăpari și accesorii precum lanterne, corturi sau saci de dormit.

Vino în orice magazin Himalaya, aruncă un ochi peste oferta vastă și pune-ți în coș toate echipamentele pentru următoarea ta incursiunie în lumea neînblânzită. Ca să meargă expediția fără emoții, plătește totul prin CardAvantaj și împarte cheltuielile în rate fără dobândă. 

Mai mult, CardAvantaj e prietenul tău la cumpărături oriunde în lume. Dar în special în România, unde există peste 9500 de comercianți parteneri la care poți folosi cardul cu multe avantaje. Descoperă lista completă de parteneri CardAvantaj la secțiunea Magazine Partenere.  

Avantajele nu se opresc aici. Verifică secțiunea Campanii a siteului CardAvantaj pentru a fi la curent cu promoțiile și numărul suplimentar de rate al comercianților parteneri.

Listă magazine HIMALAYA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
HIMALAYA
-
BD. I C BRATIANU NR. 29 - 33

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice HIMALAYA din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

HIMALAYA

Nr. magazine 1
Caută un magazin HIMALAYA