NR. RATE

1

Cumpara in rate de la KOTON cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Îmbrăcăminte și accesorii, în rate fără dobândă!

Compania Koton activează în industria textilă încă din anii ’80. La baza filozofiei sale se află varietatea, creativitatea și inovația tehnologică. Iar asta se vede în produsele de calitate și mereu în pas cu tendințele sezoniere. Iar pentru a ține și tu pasul cu creațiile din fiecare anotimp, folosește CardAvantaj la Koton și plăteșe în rate fără dobândă. 

La Koton, găsești îmbrăcăminte și accesorii care să-ți pună în valoare trăsăturile și personalitatea. De la fuste, rochițe și bluzițe pentru fete, până la pantaloni, tricouri și cămăși pentru băieți, fiecare articol Koton este de calitate, iar design-ul inedit spune o poveste care-și așteaptă personajul principal: Tu!

Așa că vino într-unul dintre cele 16 magazine Koton din România și înnoiește-ți garderoba cu CardAvantaj și plata în rate fără dobândă! Ai parte de oferte bune și promoții pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

După ce folosești CardAvantaj la Koton, păstrează-l în buzunar. Pentru că îl poți folosi oriunde în lume. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde folosești CardAvantaj cu beneficii suplimentare. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine KOTON

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Ploiesti
KOTON
-
BD. REPUBLICII NR. 15-17
Iasi
KOTON
-
BD. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 2
Bucuresti
KOTON
-
BD. TIMISOARA NR. 26
Bucuresti
KOTON
-
CALEA VACARESTI NR. 391
Bucuresti
KOTON
-
BD. METALURGIEI NR. 12-18
Constanta
KOTON
VIVO CONSTANTA
BD. AUREL VLAICU NR. 220

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 1 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice KOTON din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

KOTON

Nr. magazine 6
Caută un magazin KOTON