NR. RATE

6

Cumpara in rate de la LO SPACCIO cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Lo Spaccio îţi oferă îmbrăcăminte stilată, creată în România, în rate fără dobândă!

Cu o fabrică și 5 magazine în București, Lo Spaccio este un brand care-și propune să reinterpreteze stilul clasic, cu accent pe eleganță și rafinament. Iar în fiecare magazin, inclusiv cel online, poți cumpăra îmbrăcăminte în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

Lo Spaccio înseamnă sacouri elegante pentru domni, rochii rafinate pentru doamne și tot ce mai compune o ținută cu gust. Aici găsești îmbrăcămintea de care ai nevoie pentru ocazii speciale sau ținute de purtat la serviciu în fiecare zi. Iar consilierii Lo Spaccio te vor îndruma în căutarea combinațiilor perfecte pentru tine. 

Vizitează magazinele Lo Spaccio sau intră pe lospaccio.ro și cumpără prin CardAvantaj, în rate fără dobândă. În plus, CardAvantaj îți oferă multe alte promoții speciale, pe care le poți găsi la secțiunea Campanii

CardAvantaj este un card de credit ca un prieten de luat la cumpărături. Te poți baza pe el oriunde în lume, online sau offline. Iar în România, există peste 9500 de comercianți parteneri, unde te așteaptă oferte speciale. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere.  
 

Listă magazine LO SPACCIO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
LO SPACCIO
-
Calea Vitan, Nr. 238
Bucuresti
LO SPACCIO
-
CALEA VITAN NR. 236

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice LO SPACCIO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

LO SPACCIO

Nr. magazine 2
Caută un magazin LO SPACCIO