NR. RATE

5

Cumpara in rate de la LOTTO cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Îmbrăcăminte sport, în rate fără dobândă!

Lotto Sport Italia este un producător italian de echipament sportiv. În România, compania se găsește în orașul Pitești. Și poți să plătești în rate fără dobândă, prin CardAvantaj!

Lotto oferă echipamente la prețuri avantajoase, pentru toate sporturile, dar mai ales pentru fotbal și tenis. Poți cumpăra orice, de la pantofi, ghete, pantaloni și tricouri, până la rachete și mingi. Este un nume bine cunoscut, iar mulți sportivi și multe cluburi aleg acest brand pentru a le asigura echipamentul zilnic.

Vino în magazinele Lotto și echipează-ți pasiunea pentru sportul preferat. Iar ca să ai tot ce-ți trebuie, plătește în rate fără dobândă prin CardAvantaj. În plus, ai multe oferte speciale, pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card bun la toate. Îl poți folosi la orice magazin din lume, fie că plătești online sau la fața locului. Iar în România, există peste 9500 de parteneri, unde CardAvantaj îți oferă multe promoții. Poți găsi lista completă la secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine LOTTO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Pitesti
LOTTO
Pitesti Mall
Calea Bucuresti, Nr. 36

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 5 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice LOTTO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

LOTTO

Nr. magazine 1
Caută un magazin LOTTO