NR. RATE

Cumpara in rate de la MASSINI cu CardAvantaj

Categorie:

Cămăși bărbătești elegante, în rate fără dobândă.

Massini este locul în care bărbatul modern își găsește cămășile pentru orice ocazie. Iar în fiecare magazin din București, Constanța, Ploiești și Galați, poți plăti produsele Massini în rate fără dobândă, prin cardul de credit CardAvantaj

Când vii la Massini, sigur găsești ceva care să ți se potrivească. Cămășile și alte accesorii care poartă această marcă se deosebesc prin îmbinarea perfectă între designul modern, calitatea materialelor și experiența unui brand cu tradiție. Culori, tipare, modele, croieli diferite te așteaptă la Massini. Împreună cu specialiștii care te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri. 

Știm că vrei să ai un aspect impecabil la birou, în timpul liber și la ocazii speciale. Iar aici vei găsi cămășile perfecte pentru fiecare moment. Vino alături de CardAvantaj și profită de plata în rate fără dobândă pentru produsele Massini. Mai multe oferte găsești la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături care se poate folosi în țară sau în străinătate. Dar în România, ai peste 9500 de parteneri unde poți plăti cu cardul în rate fără dobândă. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, vizitează secțiunea Magazine Partenere.
 

Nu a fost gasit niciun rezultat pentru criteriile selectate!

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MASSINI

Nr. magazine 0
Caută un magazin MASSINI