NR. RATE

3

Cumpara in rate de la MAX MARA cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Haine de damă cu stil italian, în rate fără dobândă!

Max Mara a pornit din pasiunea pentru îmbrăcăminte a unei familii din inima modei europene: nordul Italiei. Din 1951, compania oferă doamnelor elegante îmbrăcăminte de lux și inspiră trendurile în domeniu. Invită rafinamentul italian în garderoba ta, cu oferta CardAvantaj: plătești în rate fără dobândă produsele Max Mara.

Max Mara încearcă mereu să provoace convențiile și să propună viziuni noi prin îmbrăcămintea sa. Astfel, la Max Mara vei găsi mereu articole unice, create de designeri curajoși, cu abordări noi.

Descoperă colecția completă Max Mara și alege ținutele care te scot în evidență. Fii sigură că ai CardAvantaj la tine și plătește în rate fără dobândă la magazinul Max Mara. În plus, ai multe alte oferte interesante, pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit cu spor la cumpărături oriunde în lume. Fie că faci shopping online sau offline, plătești în avantaj. Iar în țară, ai peste 9500 de comercianți parteneri, unde te bucuri de multe oferte. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine MAX MARA

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
MAX MARA
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42 D

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice MAX MARA din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MAX MARA

Nr. magazine 1
Caută un magazin MAX MARA