NR. RATE

6

Cumpara in rate de la MEDICOVER cu CardAvantaj

Categorie: Sanatate

La Medicover dispui de servicii medicale private, în rate fără dobândă!

Medicover dispune de o rețea de 25 clinici proprii în Bucuresti și în țară și de un spital generalist, Spitalul Medicover. Cu servicii de înalăt calitate și o echipă de medici foarte bine pregătiți, Medicover acoperă orice specializare. Și indiferent de serviciul primit, poți plăti în rate fără dobândă la Medicover, prin CardAvantaj. 

Medicover este singurul furnizor de servicii medicale care iți oferă acces direct în rețeaua proprie, fără recomandarea medicului, și pachete adaptate pentru pacienți și companii. Spitalul Medicover din România include toate departamentele (ambulator, spitalizare de zi),  precum și o gamă variată de specializări medicale și chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Plastică, Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Vino în orice unitate Medicover și beneficiază de servicii medicale de înaltă calitate, la prețuri avantajoase. În plus, plătește abonamentele, analizele, consultațiile și tratamentele cu CardAvantaj și le achiți în rate fără dobândă. Pentru mai multe oferte, consultă secțiunea Campanii. 

CardAvantaj este un card de credit pe care îl poți folosi la cumpărături sau penru cheltuieli neprevăzute. Îl poți folosi la orice comerciant din lume, online sau offline. Iar în România, CardAvantaj îți aduce oferte speciale la peste 9500 de comercianți parteneri. Pentru lista completă, accesează secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine MEDICOVER

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
MEDICOVER
-
GRIGORE ALEXANDRESCU NR. 16-20
Bucuresti
MEDICOVER
-
STR. GEORGE CONSTANTINESCU NR. 2C
Cluj-Napoca
MEDICOVER
-
STR. REPUBLICII NR. 75
Timisoara
MEDICOVER
-
STR. MIHAI EMINESCU NR. 1
Ploiesti
MEDICOVER
-
STR. MIHAI EMINESCU NR. 7-9
Brasov
MEDICOVER
-
BD. EROILOR NR. 3
Bucuresti
MEDICOVER
-
STR. PECHEA NR. 8
Bucuresti
MEDICOVER
-
BD. PRECIZIEI NR. 24
Galati
MEDICOVER
-
STR. TINERETULUI I NR. 16 A LOT 1
Cluj-Napoca
MEDICOVER
-
STR. GARII NR 21 BL. CORP C1

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Rate conditionate

Cumparaturile pot fi efectuate in numarul de rate afisat, cu conditia ca valoarea minima a tranzactiei sa fie cea mentionata in tabelul de mai jos.

Nr. rate
Suma minima
6
3000

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice MEDICOVER din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MEDICOVER

Nr. magazine 14
Caută un magazin MEDICOVER