NR. RATE

3

Cumpara in rate de la MODA ALISS cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Haine de ocazie, în rate fără dobândă!

Moda Aliss este un producător român de îmbrăcăminte de înaltă calitate. Compania produce colecții de costume și rochii încă din 1994. Iar tu te poți bucura de ținute elegante în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

Moda Aliss are magazine în București, Craiova, Drobeta Turnu Severin și Târgu Jiu. Specialitatea acestui producător român sunt hainele de ceremonie: costume pentru bărbați, fracuri și accesorii, dar și rochii elegante și, în special, rochii de mireasă. Pe lângă magazinele fizice, poți vizita și site-ul, unde poți vedea colecțiile în detaliu.

Pregătește-ți garderoba pentru momentele speciale din viața ta. Vino la Moda Aliss și cumpără în rate fără dobândă cu CardAvantaj. Oricând ai promoții și oferte speciale, pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

Moda Aliss este doar unul dintre partenerii noștri. Dar poți folosi CardAvantaj oriunde în lume, online sau în magazine. Iar în România, există peste 9500 de comercianți unde ai oferte speciale la plata în rate. Intră în secțiunea Magazine Partenere și vezi unde te bucuri de ofertele CardAvantaj.

Listă magazine MODA ALISS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Craiova
MODA ALISS
-
STR. LIPSCANI NR. 29
Craiova
MODA ALISS
-
STR. ARISTIZZA ROMANESCU NR. 7C
Craiova
MODA ALISS
-
STR. ARISTIZZA ROMANESCU NR. 7C

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice MODA ALISS din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MODA ALISS

Nr. magazine 5
Caută un magazin MODA ALISS