NR. RATE

2

Cumpara in rate de la NEXT cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Haine la modă, în rate fără dobândă!

Următoarea ta colecție de haine pentru copilul tău te așteaptă la Next. Trebuie doar să vizitezi unul dintre magazinele Next din Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall sau Iulius Town Timisoara. Și să-l iei cu tine și pe CardAvantaj, ca să plătești ușor, în rate fără dobândă.

Next oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii de la 0 la 12 ani. Dar are grijă ca micuțul tău să fie mereu în pas cu moda. La Next găsești articole pentru toate momentele speciale ale copilului tău, de la haine casual, de weekend, până la costume și rochii elegante, pentru acele clipe speciale de sărbătoare. 

Vino la oricare dintre magazinele Next din București sau Timișoara și plătește în rate fără dobândă prin CardAvantaj. Fii pe fază pentru ofertele speciale dedicate acestui magazin. Poți consulta promoțiile CardAvantaj aflate în derulare în magazinele Next, la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit cu spor la cumpărături oriunde în lume. Fie că faci shopping online sau offline, plătești în avantaj. Iar în țară, ai peste 9500 de comercianți parteneri, unde te bucuri de multe oferte. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine NEXT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
NEXT
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42D
Bucuresti
NEXT
-
BD. GENERAL PAUL TEODORESCU NR. 4
Bucuresti
NEXT
-
CALEA FLOREASCA NR. 246B
Bucuresti
NEXT
-
STR. PIERRE COUBERTIN NR. 3-5
Timisoara
NEXT
-
PIATA CONSILIUL EUROPEI NR. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 2 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice NEXT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

NEXT

Nr. magazine 5
Caută un magazin NEXT