NR. RATE

4

Cumpara in rate de la OTTER cu CardAvantaj

Categorie: Moda

La Otter ai încălțăminte de calitate, în rate fără dobândă!

Cu peste 30 de magazine în toată țara, Otter știe cât de importantă este o încălțăminte bună pentru sănătatea piciorului. De aceea, oferă o gamă largă de încălțăminte produsă bine, rezistentă și cu grijă pentru cei care o încalță. Iar CardAvantaj ține pasul, cu o ofertă bună pentru sănătatea portofelului: plata în rate fără dobândă.

Otter produce incălțăminte și accesorii de calitate și mereu în tendințe. Dar în magazinele lor vei găsi și unele dintre cele mai populare și în vogă branduri, precum Nike, Geox, Diesel, Clarks, Epica, Le Colonel, Ara, Mario Ferretti, Converse, Gryxx, Le Coq Sportif sau Pepe Jeans. Una peste alta, Otter este un brand de traditțe, perfect adaptabil momentelor diferite și speciale din viața ta.

Vino în magazinele Otter și alege-ți încălțămintea potrivită cu stilul și nevoile tale. Apoi plătește prin CardAvantaj, în rate fără dobândă. Și fii atent la ofertele speciale CardAvantaj din magazinele Otter. Le poți consulta la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit care face orice repriză de shopping o experiență plăcută. Îl poți folosi oriunde în lume, pe Internet sau în magazine. Iar în România există peste 9500 de parteneri, unde plătești avantajos. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine OTTER

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Domnesti
OTTER
-
AUTOSTRADA A1 KM 13
Bucuresti
OTTER
-
BD. METALURGIEI NR. 12-18
Bucuresti
OTTER
-
SOS. PANTELIMON NR. 74B BL 411
Dobroiesti
OTTER
-
INTRAREA PE A2 KM 15

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice OTTER din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

OTTER

Nr. magazine 4
Caută un magazin OTTER