NR. RATE

5

Cumpara in rate de la ROTAKT cu CardAvantaj

Categorie: Decoratiuni

In showroom-urile Rotakt ai rate fara dobanda prin CardAvantaj pentru orice utilaj agricol sau accesoriu

Rotakt este o companie valceana cu experienta in domeniul utilajelor agricole mecanizate, de mici dimensiuni: motocultoare, motocoase, masini de tuns iarba, precum si al accesoriilor potrivite pentru aceste utillaje. Compania vine in sprijinul micilor agricultori cu produse performante, menite sa le usureze activitatile agricole sau de amenajare peisagistica (gazoane, peluze, parcuri si gradini).

Prin CardAvantaj achizitia unui utilaj agricol este mult mai facila. Il poti cumpara acum, cand ai nevoie, si platesti relaxat in rate fara dobanda*, esalonate in pana la 5 luni.

Iar ca sa iti completezi achizitia cu ceea ce iti mai este necesar in gospodarie, te invitam sa consulti campaniile comerciantilor parteneri CardAvantaj din domeniile materialelor de constructie, mobilier si amenajari interioare, electronice, electrocasnice, IT&C si un numai, in sectiunea Campanii a site-ului nostru.

Cardul de cumparaturi CardAvantaj este un ajutor de incredere atunci cand vine vorba despre bugetul familiei si cheltuielile curente. Prin CardAvantaj te bucuri de rate fara dobanda* in peste 9.500 de magazine partenere, din aproape toate domeniile de activitate: electronice, electrocasnice si echipamente IT&C, turism, hobby-uri si activitati recreationale, moda, precum si multe altele. Consulta lista completa in sectiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine ROTAKT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Rimnicu Vilcea
ROTAKT
-
BD. TINERETULUI NR. 1 C
Rimnicu Vilcea
ROTAKT
-
STR. NICOLAIE BALCESCU. NR. 75

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 5 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ROTAKT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ROTAKT

Nr. magazine 2
Caută un magazin ROTAKT