NR. RATE

8

Cumpara in rate de la SPORT GURU cu CardAvantaj

Categorie: Sport

Echipamente sportive, în rate fără dobândă!

 

Sport Guru este un magazin de articole sportive specializate, pentru profesioniști și amatori dedicați. Cu produse pentru box, baschet, alergare, tenis sau ciclism, e simplu să te echipezi ca la carte pentru pasiunea ta. Iar prin CardAvantaj, e și mai simplu, pentru că plătești la Sport Guru în rate fără dobândă.

O parte importantă din performanța sportivă o joacă echipamentul purtat. De multe ori, face diferența dintre un sportiv bun și un sportiv premiant. Sport Guru aduce pe piața românească produse specializate pentru cele mai populare sporturi, produse folosite de marii atleți ai lumii, pentru rezultate de nivel profesionist, la prețuri accesibile.

Iar ca să nu-ți lipsească nimic, vino la Sport Guru și plătește cu CardAvantaj. Ai rate fără dobândă la toate produsele și multe alte oferte croite pe pasiunile tale. Le poți vedea pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături potrivit pentru achiziții ocazionale, dar și pentru acele cumpărături importante din viața ta. Îl poți folosi online și offline, în țară sau în străinătate. În plus, în România sunt peste 9500 de magazine unde ai avantaje speciale la plata prin CardAvantaj. Pentru lista completă de comercianți, vizitează secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine SPORT GURU

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
SPORT GURU
-
BD. UNIRII NR. 69
Cluj-Napoca
SPORT GURU
-
STR. PLOIESTI NR. 39-45 PARTER
Bucuresti
SPORT GURU
-
SOS. PIPERA NR. 44
Bucuresti
SPORT GURU
Plaza Romania
BD. TIMISOARA NR. 26
Brasov
SPORT GURU
-
STR. ZAHARIA STANCU NR. 1
Timisoara
SPORT GURU
-
PIATA CONSILIUL EUROPEI NR. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 8 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice SPORT GURU din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

SPORT GURU

Nr. magazine 6
Caută un magazin SPORT GURU