NR. RATE

3

Cumpara in rate de la TIMEOUT cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Haine fresh, în rate fără dobândă!

Timeout este o companie înființată în California, de către un grup de tineri care voiau să promoveze stilul de viață liber, specific Californiei. Acest stil a depășit de mult granițele americane. Iar în România, te poți bucura de hainele Timeout în rate fără dobândă, prin CardAvantaj

Colecțiile Timeout transmit aerul relaxat de pe plajele din California. Iar cusăturile de calitate, printurile originale și materialele organice completează stilul casual perfect petnru ținutele tale urbane. Găsești orice articol de îmbrăcăminte, pentru domni și doamne, pentru ieșiri în oraș sau pentru job, pentru viața ta de zi cu zi.

Caută cel mai apropiat magazin Timeout și cumpără haine în rate fără dobândă. Trebuie doar să prezinți CardAvantaj la casa de marcat. Și fii pe fază pentru toate ofertele speciale CardAvantaj. Le poți vedea la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit pe care-l poți lua peste tot în lume. Ai beneficii atât online, cât și în magazinele fizice. Iar în România sunt pentru 9500 de parteneri CardAvantaj, unde ai parte de multe oferte speciale. Găsești lista completă a partenerilor în secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine TIMEOUT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Brasov
TIMEOUT
-
STR. ZAHARIA STANCU NR. 1
Iasi
TIMEOUT
-
SOS. PACURARI NR. 121

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice TIMEOUT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

TIMEOUT

Nr. magazine 2
Caută un magazin TIMEOUT