NR. RATE

3

Cumpara in rate de la TONIS TRADE cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Tonis Trade iti ofera o gama completa de electronice, electrocasnice, aparate audio-video, calculatoare si aparate de aer conditionat, cu plata in rate fara dobanda* prin CardAvantaj

Tonis Trade este o companie constanteana cu o bogata experienta in comercializarea produselor de uz casnic, electronice, IT&C si aparate de aer conditionat. 

Din 2004, Tonis Trade a pus in vanzare pe piața romaneasca marca proprie LDKB, insa oferta include si produse apartinand unor marci de prestigiu, precum: Samsung, Philips, Panasonic, Sony, Daewoo, Whirlpool, Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun etc.

Parteneriatul cu CardAvantaj a luat fiinta din necesitatea de a oferi clientilor o solutie rapida si simpla de creditare, cu plata in rate fara dobanda*.

Pe langa oferta Tonis Trade, poti descoperi multe alte reduceri si promotii cu rate suplimentare in sectiunea Campanii a site-ului CardAvantaj.

Prin CardAvantaj ai acces la peste 9500 de comercianti parteneri din toate domeniile de activitate: electronice, electrocasnice si echipamente IT&C, turism, hobby-uri si activitati recreationale, moda, precum si multe altele. Consulta lista completa in sectiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine TONIS TRADE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Constanta
TONIS TRADE
-
BD. FERDINAND NR. 22
Constanta
TONIS TRADE
-
BD. AUREL VLAICU NR. 135
Constanta
TONIS TRADE
-
BD. TOMIS NR. 391 STAND B15

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice TONIS TRADE din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

TONIS TRADE

Nr. magazine 3
Caută un magazin TONIS TRADE