NR. RATE

6

Cumpara in rate de la WEST EYE HOSPITAL cu CardAvantaj

Categorie: Sanatate

Tratament oftalmologic, în rate fără dobândă!

 

West Eye Hospital este un spital privat, dedicat afecțiunilor oftalmologice. Cu o echipă de medici atenți și foarte bine instruiți și dotări de ultimă generație, West Eye e gata să-ți ofere cele mai bune servicii medicale. Iar cu un mic ajutor de la CardAvantaj, plătești orice tratament, consultație sau analiză în rate fără dobândă.

Dacă simți că ai o problemă care necesită atenție medicală sau vrei să tratezi afecțiunile deja existente, medicii de la West Eye Hospital sunt pregătiți să te asculte, să investegheze problemele amănunțit și să-ți ofere ajutorul de care ai nevoie rapid și cu profesionalism. Printre afecțiunile tratate se numără ambliopia, cataracta, conjunctivita, glaucomul, astigmatismul.

Programează-te acum pentru o consultație. Poți găsi informații suplimentare pe www.westeyehospital.ro. Și accesează serviciile medicale de top, fără teama cheltuielilor. Cu CardAvantaj, plătești serviciile oftalmologice în rate fără dobândă. Și ai multe alte oferte, pe care le poți consulta la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit care împarte cheltuielile neprevăzute în rate ușor de plătit. E potrivit și pentru cumpărăturile zilnice, poate fi folosit online sau offline, în țară sau în străinătate. Iar în România, îți oferă avantaje suplimentare la peste 9500 de parteneri. Pentru lista completă, consultă secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine WEST EYE HOSPITAL

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
WEST EYE HOSPITAL
-
STR. CALEA VITAN NR. 137 - 139

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice WEST EYE HOSPITAL din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WEST EYE HOSPITAL

Nr. magazine 1
Caută un magazin WEST EYE HOSPITAL