NR. RATE

1

Cumpara in rate de la WWW.CORA.RO cu CardAvantaj

Categorie: Magazin alimentar / Supermarket / Piata

Cumpără online în rate de pe cora.ro

cora.ro este o platformă online lansată de hipermarketul cora în 2013. Este valabilă doar pentru Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau, Ploiesti si localitatile limitrofe. Și îți permite să cumperi orice produs din raft, fără să pleci de acasă. Iar acum ai rate la cora.ro prin CardAvantaj, pentru ca tu să dai comandă uşor şi să ai produsele la uşă rapid. 

Hipermarketul Cora și platforma online se mândresc cu varietatea mare de produse din oferta zilnică. De la mâncare și ingrediente proaspete, la electrocasnice sau produse textile, găsești de toate pe cora.ro! Iar angajații cora au grijă să ți le aleagă cu atenție și să le împacheteze frumos ca să ajungă în condiții perfecte la tine. Sau poți să le ridici chiar tu din punctele coraDrive din București. 

Intră și tu pe cora.ro și cumpără în rate mâncare, obiecte pentru casă pentru copii sau animăluțe. Ba chiar și electrocasnice. Și plătește online prin CardAvantaj, ca să împarți cheltuielile în rate fără dobândă. Apoi, ține cardul aproape și fii pe fază pentru alte oferte bune. Le găsești pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături potrivit pentru achiziții mari, neprevăzute, dar și pentru cumpărăturile de zi cu zi. Poți plăti în rate fără dobândă oriunde, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar în România, există peste 9500 de comercianți care te așteaptă cu oferte speciale la plata prin CardAvantaj. Pentru lista completă, intră la secțiunea Magazine Partenere. 
 

Listă magazine WWW.CORA.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.CORA.RO
-
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 1 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.CORA.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.CORA.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.CORA.RO