NR. RATE

9

Cumpara in rate de la WWW.PARALELA45.RO cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Pachete turistice, în rate fără dobândă!

Paralela 45 este o agenție de turism prezentă în România de peste 33 de ani. Cu o rețea de agenții fizice extinsă în toată țara și un magazin online bine pus la punct, Paralela 45 oferă românilor pachete turistice oriunde în lume sau în România. Iar dacă ai CardAvantaj, plătești vacanțele în rate fără dobândă.

Agenția de turism Paralela 45 este este cel mai bun tour-operator din România pentru programele de tip circuit. Dar oferă și pachete de cazare sau bilete de avion individuale, pachete sejur, zboruri charter, circuite turistice, turism senior, turism intern, turism corporate pentru cei care își doresc să-și planifice singuri călătoriile. Dacă, pe de altă parte, nu vrei să faci nimic în vacanța ta, Paralela 45 pune la dispoziție clienților săi un grup de ghizi cu experiență, care se ocupă de toate formalitățile.

Alege-ți viitoarea vacanță de la Paralela 45 și profită de ofertele sezoniere. Iar ca să fie relaxarea deplină, plătește-ți vacanța în rate fără dobândă prin CardAvantaj. În plus, poți beneficia de alte oferte pe tot parcursul anului. Le găsești pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este cel mai bun partener de cumpărături. Poți folosi cardul oriunde în lume, în orice magazin, online sau offline. Mai mult, există peste 9500 de parteneri CardAvantaj în România, unde plătești fără dobândă și cu multe alte avantaje. Pentru rețeaua completă de parteneri, consultă secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine WWW.PARALELA45.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.PARALELA45.RO
-
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 9 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.PARALELA45.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.PARALELA45.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.PARALELA45.RO