NR. RATE

12

Cumpara in rate de la WWW.VIVRE.RO cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

Inca din anul 2012 Vivre promoveaza colectii pentru toate stilurile, devenind in timp unul dintre cele mai apreciate magazine online din Europa Centrala si de Est, in materie de mobilier, textile si decoratiuni. 

De ce este atat de apreciat? Pentru ca Vivre este mai mult decat un magazin online de mobila, este un spatiu unde gasesti inspiratie, calitate, unde iti redescoperi bucuria de a combina culori, de a testa texturi, de a alege piesele de mobilier care iti aduc o stare de bine si care se potrivesc ideal in casa ta. Mai ales ca acum te poti rasfata cu cele mai indragite piese, pe care le platesti in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi CardAvantaj. 

Intra pe www.vivre.ro si alege din cele peste 150 de mii de produse, de la peste 1.000 de branduri, si confera casei tale acel confort care sa te faca sa iti doresti sa te reintorci mereu acasa, cu drag. 

Iar daca esti in renovari, daca mai ai nevoie de alte sfaturi sau idei practice pentru casa, daca esti in cautare de produse diverse, de electrocasnice sau decoratiuni pentru gradina, acceseaza sectiunea de Magazine Partenere si vezi de unde iti poti cumpara tot ce ai nevoie in rate fara dobanda. Si nu uita sa consulti si pagina de Campanii active, unde poti gasi oferte de la comercianti. 
 

Listă magazine WWW.VIVRE.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.VIVRE.RO
-
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 12 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.VIVRE.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.VIVRE.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.VIVRE.RO