Aplici pentru CardAvantaj si ai pana la 24 rate fara dobanda oriunde!

Aplica acum!

 Aplica pentru CardAvantaj si te bucuri de shopping la superlativ cu pana la 24 de rate ORIUNDE si poti primi o limita de credit de pana la 6 ori venitul tau net lunar!

Pana la 24 de rate la orice magazin partener

Pana la 24 de rate la orice magazin din Romania

Pana la 24 de rate in strainatate si la Duty Free

Pana la 24 de rate la orice magazin online

Detalii

Cum beneficiezi de oferta?

Aplici pentru CardAvantaj Mastercard Standard pana la data de 31 august 2024 si folosesti noul tau card de credit la cumparaturi, atat in reteaua de magazine partenere CardAvantaj, cat si in afara acesteia. Ai pana la 24 rate fara dobanda* oriunde in lume in functie de valoarea tranzactionata pana la data de 30.09.2024. 

Pana la 24 rate pentru orice cumperi prin cardul de credit pana pe 30 septembrie 2024!

Atunci cand platesti prin CardAvantaj in reteaua de magazine partenere, noi adaugam automat pentru tine ratele suplimentare, in functie de valoarea tranzactionata, dupa cum urmeaza:

 • 3 rate la fiecare tranzactie cu o valoare cuprinsa in intervalul 300,00 lei – 599,99 lei; 
 • 6 rate la fiecare tranzactie cu o valoare cuprinsa in intervalul 600,00 lei – 1.199,99 lei;
 • 12 rate la fiecare tranzactie cu o valoare cuprinsa in intervalul 1.200,00 lei – 5.999,99 lei;
 • 24 rate la fiecare tranzactie in valoare de minimum 6.000,00 lei.

Pentru a beneficia de impartirea in pana la 24 rate a tranzactiilor, va trebui sa alegi numarul maxim de rate disponibil la comerciantul partener.

De exemplu, daca faci o cumparatura la unul din comerciantii parteneri in sistemul de rate CardAvantaj, intr-un numar de 4 rate (acesta fiind numarul maxim disponibil), si efectuezi o tranzactie de 700 lei, banca va adauga automat 2 rate astfel incat vei beneficia de 6 rate; daca realizezi o tranzactie la acelasi comerciant partener in 4 rate (acesta nefiind numarul maxim de rate), tranzactia va fi postata pe contul tau in numarul de rate ales – respectiv, in 4 rate.

In situatia in care pentru suma tranzactionata de catre client, comerciantul partener promoveaza un numar maxim de rate mai mare decat cele mentionate mai sus, atunci tranzactia va fi impartita in numarul de rate promovat de partener.

Oferta este valabila doar pentru cumparaturile efectuate in rate. Pentru cumparaturile achitate integral (1 rata) nu se va adauga numarul suplimentar de rate. Nu uita! Ai peste 9.500 de magazine partenere CardAvantaj, consulta lista completa aici.


Atunci cand platesti in afara retelei de magazine partenere CardAvantaj, chiar si in afara tarii, ratele se impart automat dupa cum urmeaza:

 • 3 rate la fiecare tranzactie cu o valoare cuprinsa in intervalul 300,00 lei – 599,99 lei; 
 • 6 rate la fiecare tranzactie cu o valoare cuprinsa in intervalul 600,00 lei – 1.199,99 lei;
 • 12 rate la fiecare tranzactie cu o valoare cuprinsa in intervalul 1.200,00 lei – 5.999,99 lei;
 • 24 rate la fiecare tranzactie in valoare de minimum 6.000,00 lei.

Impartirea in pana la 24 rate a acestor tranzactii va fi efectuata automat de catre Banca si va fi evidentiata atat in aplicatia mobila AVANTAJ2go, cat si in extrasul de cont aferent noului tau card de credit.

IN PLUS, ai ZERO comision de administrare a contului curent de card de credit in primul an de la emiterea cardului de credit si poti primi o limita de credit de pana la 6 ori venitul tau net lunar.

Consulta Regulament CardAvantaj_Summer_01.06-31.08.2024.docx.pdf si Termenii si conditiile de aplicare.pdf.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum