Aplici si castigi dorinte in forma de premii: 10.000 lei sau 50x 1.000 lei inapoi pe card!

Aplica acum!

Aplica pentru CardAvantaj pana pe 31 august 2022 si poti castiga, prin tragere la sorti, premiul cel mare de 10.000 lei sau 50 de premii a cate 1.000 lei bani inapoi pe card! 

Detalii

Concediu de vis si dorinte care devin realitate in bagaj, in ACELASI timp?

Da, ai citit bine! Aplica pentru CardAvantaj intre 07 iulie – 31 august 2022 si pregateste-te sa castigi bani inapoi pe card. Pentru fiecare tranzactie in valoare de minimum 200 lei efectuata cu noul tau card in perioada 07 iulie – 30 septembrie 2022, primesti automat 10 sanse de participare la tragerea la sorti la care poti castiga:

 • Premiul cel mare: 10.000 de lei bani inapoi pe card
 • 50 de premii a cate 1.000 de lei bani inapoi pe card

Vara aceasta CardAvantaj iti ofera sanse nelimitate de a castiga. Cu cat faci mai multe plati, cu atat ai mai multe sanse in extragerea finala. De exemplu, daca efectuezi 6 tranzactii de minimum 200 lei, vei cumula in total 60 de sanse de castig.

Nu sunt considerate eligibile pentru acordarea sanselor de castig retragerile de numerar, tranzactiile efectuate in locatii de tip „jocuri de noroc”, cazinouri, case de pariuri, retragerile de numerar de la ATM / POS/ casierii, ghisee bancare etc. sau tranzactiile cu cardul care rezulta in incarcarea cu bani a unui cont, card, aplicație, transfer de bani prin si dintr-o aplicatie, tranzactii pe internet cu scop de transfer de bani.
Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 octombrie 2022. Premiile vor fi acordate in termen de maximum 30 (treizeci) de zile de la validarea castigatorilor, prin virarea de catre Banca direct pe cardul de credit CardAvantaj Mastercard Standard al castigatorilor a sumelor din care se va retine la sursa impozitul aferent veniturilor din premii, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal. Astfel, pentru marele premiu de 10.000 lei cash-back Organizatorul va vira pe cardul de credit CardAvantaj Mastercard Standard al castigatorului, suma de 9.400 lei, iar pentru cele 50 de premii in valoare de 1.000 lei, Organizatorul va vira pentru fiecare premiu suma de 960 lei.

Totodata, te bucuri de pana la 6 rate pentru orice cumperi cu cardul pana la 30 septembrie 2022!

Atunci cand platesti cu cardul in magazinele partenere CardAvantaj care ofera un numar de rate mai mic de 6, trebuie doar sa alegi numarul maxim de rate disponibil, iar noi adaugam automat pentru tine, ratele suplimentare. De exemplu: Daca faci o cumparatura la unul dintre comerciantii parteneri in sistemul de rate CardAvantaj, intr-un numar de 3 rate (acesta fiind numarul maxim oferit), Banca va adauga in plus 3 rate, iar astfel vei beneficia in total de 6 rate.

Oferta este valabila doar pentru cumparaturile efectuate in rate. Pentru cumparaturile achitate integral (1 rata) nu se va adauga numarul suplimentar de rate.
Nu uita! Ai peste 9.500 de magazine partenere CardAvantaj, consulta lista completa pe www.cardavantaj.ro.

Atunci cand platesti in afara retelei de magazine partenere CardAvantaj, chiar si in afara tarii, ratele se impart automat dupa cum urmeaza:

 • 2 rate - la fiecare tranzactie intre 200 - 299 lei
 • 3 rate - la fiecare tranzactie intre 300 - 399 lei
 • 4 rate - la fiecare tranzactie intre 400 - 499 lei
 • 5 rate - la fiecare tranzactie intre 500 - 599 lei
 • 6 rate - la fiecare tranzactie in valoare de minimum 600 lei.
Impartirea in pana la 6 rate a acestor tranzactii, va fi efectuata automat de catre Banca. Impartirea va fi evidentiata in extrasul de cont al detinatorului de card.
In Campanie nu sunt incluse tranzactiile cu cardul care rezulta in incarcarea cu bani a unui cont, card, aplicatie, transfer de bani prin si dintr-o aplicatie, tranzactii pe internet cu scop de transfer de bani.

IN PLUS, ai 0 comision de administrare a contului curent de card de credit in primul an de la emiterea cardului de credit.

Consulta Regulamentul Campaniei Castiga Dorinte in Forma de Premii si Termenii si conditiile de aplicare.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

 • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
 • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
 • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
 • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum