Tot eMAG-ul este al tau cu 24 de rate fara dobanda*!

Aplica acum!

Pana la 24 RATE la eMAG

18 RATE la Electronice si Electrocasnice

Peste 9.500 parteneri CARDAVANTAJ

Fara adeverinta de venit

Aplica pentru CardAvantaj Mastercard pana pe 31 decembrie si ai pana la 24 RATE fara dobanda* la eMAG si 18 rate fara dobanda* la toti partenerii IT&C!

Detalii

Esti gata de Black Friday? Ti-ai facut lista de Craciun? Vrei sa te innoiesti cu un Smart TV mare si frumos, ultimul model de telefon sau o masina de spalat care-ti ghiceste gandurile?

Aplica pentru CardAvantaj Mastercard cat mai curand si profita de super oferta de rate in IT&C, valabila pana la data de 15.01.2020:

  • 24 rate fără dobândă* la eMAG, pentru tranzactiile mai mari de 2.000 lei;
  • 18 rate fără dobândă* la eMAG, pentru tranzactiile de pana la 1.999 lei;
  • 18 rate fără dobândă* la orice alt partener IT&C din reteaua CardAvantaj (adica la produse electronice, electrocasnice, telefoane, tablete, calculatoare, laptopuri, echipamente multimedia etc.).

Cum accesezi super oferta de rate la partenerii IT&C?

Ca sa beneficiezi ori de cate ori doresti de pana la 24 rate la eMAG si de 18 rate la toti ceilalti parteneri IT&C, tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru numarul maxim de rate disponibil la partenerul CardAvantaj. Credit Europe Bank iti va adauga in mod automat ratele suplimentare, in functie de valoarea totala a tranzactiei. Beneficiul este valabil doar pentru cumparaturile efectuate in rate. Pentru cumparaturile achitate integral (1 rata) Banca nu va adauga numarul suplimentar de rate. Beneficiul se aplica doar pentru tranzactiile efectuate prin intermediul cardului de credit CardAvantaj Mastercard. Campania nu se aplica tranzactiilor efectuate prin intermediul stickerului si/sau bratarii AVANTAJ2go.

Care sunt partenerii CardAvantaj din IT&C?

In ultima vreme, cu totii, de la mic la mare, folosim termeni din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (IT&C). Pentru CardAvantaj, comerciantii parteneri IT&C sunt cei care vand produse electronice, electrocasnice, telefoane, tablete, calculatoare, laptopuri, echipamente multimedia etc.

Consulta Regulament Campanie CardAvantaj_24 eMAG 18 ITC.pdf si Termenii si Conditiile de aplicare.

CardAvantaj are rate fara dobanda* la cumparaturile din IT&C, inclusiv la:

f64

18 RATE fara dobanda

de la F64

cel.ro

18 RATE fara dobanda

de la CEL.RO

evomag

18 RATE fara dobanda

de la EVOMAG

germanos

18 RATE fara dobanda

de la GERMANOS

euro gsm

18 RATE fara dobanda

de la EURO GSM

arsis

18 RATE fara dobanda

de la ARSIS

emag

24 RATE fara dobanda

de la EMAG

pc garage

18 RATE fara dobanda

de la PC GARAGE

avstore

18 RATE fara dobanda

de la AVSTORE

flanco

18 RATE fara dobanda

de la FLANCO

altex

18 RATE fara dobanda

de la ALTEX

media galaxy

18 RATE fara dobanda

de la MEDIA GALAXY

samsung

18 RATE fara dobanda

de la SAMSUNG

rombiz

18 RATE fara dobanda

de la ROMBIZ

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.