CASH, CARD? BRATARA!

Aplică acum!

Aplica pentru bratara Avantaj2go si platesti sigur, rapid si usor, oriunde exista POS.

Detalii

Aplica pentru CardAvantaj Mastercard Standard pana pe 31 octombrie si primesti bratara AVANTAJ2go, fara comision de administrare in primul an*! In plus, te bucuri de:

  • Oferta promotionala CardAvantaj “Pana la 6 RATE IN AFARA RETELEI DE MAGAZINE PARTENERE CardAvantaj”. Postarea in pana la 6 rate este valabila atat pentru cumparaturile efectuate prin intermediul noului CardAvantaj Mastercard, cat si pentru cele efectuate prin bratara AVANTAJ2go, pana la 31 decembrie 2019. Detalii in regulamentul oficial al campaniei.
  • 10 LEI BONUS** pentru prima tranzactie de minimum 10 lei efectuata prin bratara, pana la 31 decembrie 2019.
  • BONUS dublu*** la efectuarea fiecarei tranzactii de maximum 100 lei prin bratara, pana la 31 decembrie 2019.

FARA DOCUMENTE DE VENIT!

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a obtine o limita de credit de pana la 12.000 lei****, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)!

Ce ai de facut? Foarte simplu:

Iti completezi in formular numele si numarul de telefon, iar un reprezentant al bancii te va contacta in scurt timp.

 

*0 lei comision de administrare a instrumentului alternativ de plata (bratara AVANTAJ2go) pentru primul an de la emiterea acestuia.
Oferta este valabila pentru clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard si pentru bratara AVANTAJ2go in perioada 01.09.2019 – 31.10.2019. Detalii suplimentare pe www.cardavantaj.ro  Pentru bratara AVANTAJ2go atasata unui CardAvantaj Mastercard Gold comisionul de administrare anual este de 50 lei, iar pentru cea atasata unui CardAvantaj Mastercard Platinum este de 150 lei.

**Bonusul de 10 lei se acorda in contul de bonus al cardului de credit principal CardAvantaj, doar pentru prima tranzactie de minimum 10 lei efectuata prin intermediul bratarii AVANTAJ2go. Bonusul nu se acorda pentru cumparaturile realizate prin cardul de credit principal.

***Bonusul dublu se acorda doar pentru tranzactiile efectuate prin intermediul bratarii AVANTAJ2go, nu si pentru cumparaturile realizate prin cardul de credit CardAvantaj.

**** Poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).
 

Consulta Termenii si Conditiile de aplicare si Regulament_Campanie CardAvantaj_bratara&sticker_6 RATE_01092019 - 31102019.pdf.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.