Coșul Kaufland cu 30 lei Cashback!

Nu ai CardAvantaj? Aplica!

Detalii

Lunar, la Kaufland primele 2 tranzactii de minim 300 lei prin CardAvantaj iti aduc cate 15 lei cashback.

Foloseste Kaufland Card la cumparaturi, plateste prin CardAvantaj si poti acumula cate 30 de lei cashback in fiecare luna pe perioada de valabilitate a campaniei.

In plus, fiecare plata de peste 150 lei va fi automat impartita de catre banca in 2 RATE fara dobanda. Postarea tranzactiei in 2 rate va fi evidentiata atat in aplicatia mobila AVANTAJ2go, cat si in extrasul de cont aferent noului tau card de credit.

Campania este valabila pana la 31 iulie 2024, la magazinele partenere Kaufland.

Descopera aici care este cel mai apropiat magazin Kaufland.

Consulta Termenii si conditiile de aplicare si Regulament campanie KAUFLAND 31072024 -.pdf.

Cumpara luna de luna de minimum 300 lei din magazinele Kaufland

Primesti lunar cate 15 lei cashback la primele doua tranzactii

Repeta luna de luna pentru a castiga un cashback tot mai mare

Plateste prin CardAvantaj si noi iti impartim tranzactia in 2 rate

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 18 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care a oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate aditionale sau reduceri), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 18 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.
Aplică acum