Descrierea campaniei

Pentru fiecare card emis clientilor recomandati de tine, vei primi cate 200 lei!

Recomanzi mai mult, primesti mai mult!

In plus, campania 1 RECOMANDARE PE ZI continua! Arata-le tuturor ca tu esti cel mai bun vanzator si ai numai de castigat!

Ce poti castiga? 5 premii lunare pentru cele mai multe recomandari, dupa cum urmeaza:

 • Locul 1: 300 Lei (in fiecare luna)
 • Locul 2: 200 Lei (in fiecare luna)
 • Locul 3: 150 Lei (in fiecare luna)
 • Locul 4: 150 Lei (in fiecare luna)
 • Locul 5: 150 Lei (in fiecare luna)

In fiecare luna ai sansa de a castiga unul dintre premiile de la locul 1 la locul 5!

Prezinta-le clientilor recomandati de tine, beneficiile CardAvantaj:

Posibilitatea de a plati in rate fara dobanda* produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza:

 • Platesti intre 1 si 24 de rate, in peste 9.500 locatii partenere (IT&C, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket-uri, restaurante si nu numai);
 • Poti aplica FARA DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obtine o limita de credit de pana la 12.000 lei**. Mai mult, in peste 40 de sucursale si puncte de lucru Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul iti este inmanat pe loc.
 • Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus;
 • Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);
 • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
 • Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

* Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

**Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.)

Consulta Regulament Recomanda CardAvantaj ianuarie 2020.pdf si Termenii si Conditiile de aplicare.

Datele angajatului

Persoana recomandata