Niciun ochi aruncat dupa portofel.

Aplica acum!

Aplica pentru bratara waterproof Avantaj2go si platesti sigur, rapid si usor, oriunde exista POS.

Ia-ți și tu cel mai nou gadget CardAvantaj, cu o super ofertă de lansare: ZERO lei comision de administrare în primul an*!

Brățara funcționează ca un card de credit suplimentar, contactless și îți oferă acces la fondurile disponibile în contul cardului tău CardAvantaj Mastercard.

Cu brățara AVANTAJ2go plătești rapid la orice POS contactless, în țară sau în străinătate.

În plus, te bucuri de:

  • BONUS dublu la efectuarea fiecărei tranzacții de maximum 100 lei prin brățara AVANTAJ2go, până la data de 15.07.2019. 
  • Împărțirea în 2 RATE a fiecărei cumpărături de minimum 200 lei, efectuată prin intermediul brățării AVANTAJ2go, până la data de 15.07.2019.

Beneficiile mai sus menționate (bonusul dublu și împărțirea în 2 rate) sunt valabile doar pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul brățării AVANTAJ2go, nu și pentru tranzacțiile realizate prin cardul de credit CardAvantaj.

Fără documente de venit!

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a solicita emiterea brățării AVANTAJ2go!

Ce ai de facut? Foarte simplu:

Îți completezi în formular numele și numarul de telefon, iar un reprezentant al băncii te va contacta în scurt timp.

 

*0 lei comision de administrare a brățării AVANTAJ2go, pentru primul an de la emiterea acesteia. Oferta este valabilă pentru clienții care solicită brățara AVANTAJ2go în perioada 01.04.2019 - 30.06.2019.

Pentru brățara AVANTAJ2go atașată unui CardAvantaj Mastercard Gold comisionul de administrare anual este de 50 lei, iar pentru cea atașată unui CardAvantaj Mastercard Platinum este de 150 lei.

Tu ce stii despre CardAvantaj?

  • Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda* din Romania;
  • Suntem pe piata de 14 ani in Romania;
  • Este primul card care a oferit rate fara dobanda* pentru cumparaturi in strainatate;
  • Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

CardAvantaj a construit in timp pentru clienti o retea de aproximativ 9 500 locatii partenere.

Totodata, si-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate impreuna cu partenerii sai, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri ), precum si oportunitati unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Prezent de 14 ani pe piata locala, CardAvantaj ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor.

Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare - bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online etc. - fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.


*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.
Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.