NR. RATE

6

Cumpara in rate de la AUTOSERV - EUROMASTER cu CardAvantaj

Categorie: Service Auto

Autoserv sunt mandri sa ofere clientilor servicii auto de inalta calitate intr-un mediu prietenos si profesionist. La Autoserv, gasesti de o echipa de mecanici experimentati si bine pregatiti, precum si de cele mai moderne echipamente si instrumente, astfel incat sa ai parte de servicii complete si fiabile pentru toate tipurile de autovehicule. Indiferent de nevoile tale auto, Autoserv te poate ajuta. De la service-ul de rutina la reparatii majore, la Autoserv gasesti tot ce este necesar pentru a-ti mentine masina in cea mai buna forma posibila. Sunt specializati in toate tipurile de vehicule, de la autoturisme si pana la camioane, astfel incat poti avea incredere ca masina ta va fi in maini bune.

La Autoserv poti utiliza CardAvantaj pentru plata reparatiilor, manopera si piese auto, cu exceptia produselor din categoriile: anvelope si acumulatori auto.

Listă magazine AUTOSERV - EUROMASTER

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
AUTOSERV - EUROMASTER
-
STR. LUJERULUI NR 30-34
Bucuresti
AUTOSERV - EUROMASTER
-
B-DUL TIMISOARA NR 76A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice AUTOSERV - EUROMASTER din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

AUTOSERV - EUROMASTER

Nr. magazine 2
Caută un magazin AUTOSERV - EUROMASTER