NR. RATE

3

Cumpara in rate de la AVSTORE cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

AVstore este cel mai bine echipat magazin Hi-Fi, Home-Cinema si lifestyle din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in piata home audio & video. AVstore distribuie peste 30 de brand-uri de top din industrie, iar showroom-urile ofera pasionatlor o experienta aparte, unde vizitatorii pot testa sute de produse expuse pentru demo. Pe langa magazinul online, AVstore poate fi vizitat in cele doua showroom-uri din zonele Cotroceni si Herastrau, cat si intr-un magazin de prezentare din cadrul unuia dintre cele mai mari Mall-uri din Romania, Baneasa Shopping City. La AVstore, pasionatii Hi-Fi si Home Cinema pot primi cele mai bune sfaturi de la consultanti profesionisti specializati in toate gamele de produse comercializate, beneficiind de servicii complete, care includ service, garantie si asistenta post-garantie.

Listă magazine AVSTORE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
AVSTORE
-
STR. ATANASIE DEMOSTHEN NR. 29
Bucuresti
AVSTORE
-
STR. GRIGORE GAFENCU NR 49-57 SECTOR 1
Bucuresti
AVSTORE
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42 D

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice AVSTORE din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

AVSTORE

Nr. magazine 3
Caută un magazin AVSTORE