NR. RATE

10

Cumpara in rate de la BRICO DEPOT cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

Cu Brico Depot şi CardAvantaj îţi renovezi casa în rate fără dobândă!

Vrei să-ți renovezi casa, să o faci repede și cu bani puțini? Vino la Brico Depot, ia-l pe CardAvantaj în portofel și cumpără tot ce îți trebuie. Birco Depot are o rețea mare de magazine, așa că sigur găsești unul aproape de tine. Și, indiferent ce cumperi, plătești în rate fără dobândă.

Cu ce începi renovarea casei? Cu o vizită printre raioanele de la Brico Depot. Te duci la electrice și-ți faci planul de instalație, prize, întrerupătoare, tablou și alte minuni de care ai nevoie. Faci o oprire la sanitare, ca să-ți pui la punct planul pentru baie și chiuveta din bucătărie. Iar apoi ajungi la partea „văzută”: gleturi, vopsea lavabilă și tot ce înseamnă finisaje. Ai o mulțime de modele de gresie și faianță, parchet și alte accesorii, din care să alegi și pe care să le compari.

Iar la Brico Depot, alaturi de idei si inspiratie gasesti mereu si oferte speciale, precum şi mobilă în rate, perfectă pentru planurile tale. In plus, pe site-ul Brico Depot iti poti face cumparaturile usor, de acasa, si apoi doar ridici produsele tale din magazinul pe care tu il selectezi.  

Astfel iti planuiești renovarea ca la carte, cumparand toate materialele în rate fără dobândă, prin CardAvantaj. Și fii pe fază si pentru alte oferte speciale. Intră la secțiunea Campanii ca să le vezi pe toate.

CardAvantaj este un card de cumpărături care se poate folosi în străinătate și în țară. Poți plăti cu CardAvantaj și online. Iar în România, plătești în rate fără dobândă la magazinele partenere CardAvantaj. Pentru lista completă, intră la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine BRICO DEPOT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Chiajna
BRICO DEPOT
-
AUTOSTRADA BUCURESTI - PITESTI KM. 11.4
Calarasi
BRICO DEPOT
-
PRELUNGIREA SLOBOZIEI NR. 17A
Bucuresti
BRICO DEPOT
-
SOS. VERGULUI NR. 20
Drobeta-Turnu Severin
BRICO DEPOT
-
ALEEA ALUNIS NR. 43
Oradea
BRICO DEPOT
-
CALEA ARADULUI NR. 62
Focsani
BRICO DEPOT
-
CALEA MOLDOVEI NR. 32
Bucuresti
BRICO DEPOT
-
CALEA GIULESTI NR. 1-3
Arad
BRICO DEPOT
-
CALEA AUREL VLAICU NR. 299/6
Chiscani
BRICO DEPOT
-
STR. PRINCIPALA NR. 4B
Brasov
BRICO DEPOT
-
CALEA BUCURESTILOR NR. 109

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice BRICO DEPOT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

BRICO DEPOT

Nr. magazine 37
Caută un magazin BRICO DEPOT