NR. RATE

6

Cumpara in rate de la CARPATIA TOUR cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Vacanțe și circuite în rate fără dobândă!

Carpatia Tour este o agenție de turism fondată în România în anul 2000. Compania oferă pachete complete de vacanțe în țară, dar și în străinătate. Compania s-a consacrat în special prin excursiile organziate în Deltă și în zonele montante superbe din România. Rezervă prin Carpatia Tour și plătește vacanța în rate fără dobândă prin CardAvantaj!

Prin ofertele Carpatia Tour, redescoperi frumusețea atracțiilor turistice din România, fie că vorbim de Delta Dunării, litoralul Românesc sau stațiunile balneoclimaterice. În plus, poți explora frumusețile Balcanilor, din Bulgaria până în Grecia și chair mai departe. Iar la circuitele prin marile capitale Europene, ai cele mai bune oferte de pe piață.

Vino agenție Carpatia Tour din București și alege-ți următoarea destinație de vis. Apoi, plătește vacanța în rate fără dobândă. Ca să te relaxezi cu adevărat. Pentru mai multe oferte CardAvantaj, intră la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit pe care-l poți folosi oriunde în lume, online sau offline. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde folosești CardAvantaj cu beneficii suplimentare. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine CARPATIA TOUR

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
CARPATIA TOUR
-
BD. BUCURESTII NOI NR. 58

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice CARPATIA TOUR din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CARPATIA TOUR

Nr. magazine 1
Caută un magazin CARPATIA TOUR