NR. RATE

5

Cumpara in rate de la CHOPARD cu CardAvantaj

Categorie: Bijuterii / Ceasuri

Ceasuri de lux, în rate fără dobândă!

Numele Chopard poartă cu el calitatea celebră a ceasurilor elvețiene. Iar magazinul din Băneasa Shopping City București îți deschide această lume de rafinament din Munții Alpi. Vizitează-l și bucură-te de produsele Chopard, cu plata în rate fără dobândă, prin CardAvantaj!

Universul Chopard a prins viață într-un orășel elvețian din munții Jura. Aici, Louis-Ulysse Chopard a pus bazele unei afaceri răsunătoare, prin pasiunea sa pentru mecanisme și design. Astăzi, numele Chopard este purtat de vedete, regalități și oameni de afaceri de pe întreaga planetă.

Și tu te poți bucura de acest rafinament select. Vino în magazinul din Băneasa și cumpără ceasuri Chopard în rate fără dobândă, prin CardAvantaj. În plus, fii pe fază pentru alte oferte CardAvantaj, prezente în secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături care se poate folosi în țară sau în străinătate. Dar în România, ai peste 9500 de parteneri unde poți plăti cu cardul în rate fără dobândă. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, vizitează secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine CHOPARD

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
CHOPARD
Baneasa Shopping City
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42 D

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 5 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice CHOPARD din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CHOPARD

Nr. magazine 1
Caută un magazin CHOPARD