NR. RATE

6

Cumpara in rate de la DELONGHI cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Utileaza-ti bucataria cu cele mai noi electrocasnice Delonghi, cu plata in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Delonghi este un renumit producator italian de elctrocasnice de bucatarie, aparate de cafea si expresoare precum si de aparate de incalzire si climatizare pentru confortul casei.

Cu o puternica traditie inca de la inceputul secolului 20, Delonghi se remarca la nivel mondial prin calitatea exceptionala a produselor sale de uz casnic, menite sa imbunatateasca zi de zi confortul si calitatea vietii a milioane de oameni.

Daca esti in cautarea unui expresor care sa-ti faca diminetile savuroase, sau daca doresti sa iti utilezi bucataria cu cele mai noi tehnologii in materie de electrocasnice (cuptoare electrice, fierbatoare, toastere, friteoze etc.) profita de plata in rate fara dobanda* prin cardul de credit CardAvantaj a produselor Delonghi. 

CardAvantaj te va surprinde mereu prin campanii cu numar extins de rate, derulate in parteneriat cu retailerii din domeniile IT&C, electronice si electrocasnice. Te invitam sa fii la curent cu ultimele promotii consultand sectiunea Campanii a site-ului CardAvantaj.

In plus, poti beneficia oricand de rate fara dobanda*, in oricare dintre cele peste 9.500 de magazine partenere CardAvantaj, din toate domeniile. Lista completa de comercianti parteneri CardAvantaj poate fi consultata oricand in sectiunea dedicata din site-ul nostru.
 

Listă magazine DELONGHI

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Voluntari
DELONGHI
-
Bd Eroilor, Nr. 130
Bucuresti
DELONGHI
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 44A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice DELONGHI din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

DELONGHI

Nr. magazine 2
Caută un magazin DELONGHI