NR. RATE

3

Cumpara in rate de la EXIMTUR cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Vacanțe în rate fără dobândă!

În 1993, undeva în România, se năștea agenția de turism Eximtur. Între timp, compania s-a extins peste tot în România. Iar în prezent, este formată din 23 de agenții de călătorie în București, Timișoara, Sibiu, Oradea, Arad, Baia-Mare, Suceava, Constanța. Mai mult, în fiecare din aceste agenții, poți să plătești prin CardAvantaj în rate fără dobândă. 

Eximtur operează vacanțe în România și în străinătate sub diverse forme. În agențiile lor, dar și pe site-ul Eximtur, găsești circuite, city-break-uri, croaziere sau bilete de avion către cele mai iubite destinații, dar și spre țările exotice. Iar pe lângă drumul și cazarea vacanței tale, Eximtur îți oferă și cea mai bună consultanță și susținere în momentele cheie. 

Vino în cea mai apropiată agenție Eximtur și programează-ți următoarea vacanță de vis. Apoi, folosește CardAvantaj și bucură-te de vacanță liniștit, cu plata în rate fără dobândă. CardAvantaj vine cu oferte speciale periodice la mai mulți parteneri. Le poți vedea pe toate la secțiunea Campanii.

După ce folosești CardAvantaj la Eximtur, păstrează-l în buzunar. Pentru că îl poți folosi oriunde în lume. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde folosești CardAvantaj cu beneficii suplimentare. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine EXIMTUR

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Cluj-Napoca
EXIMTUR
-
STR. ANDEREI SAGUNA NR. 34-36
Timisoara
EXIMTUR
-
STR. VICTOR VLAD DELAMARINA NR. 1
Sibiu
EXIMTUR
-
STR. N. BALCESCU NR. 6
Suceava
EXIMTUR
-
CALEA UNIRII NR. 22
Bucuresti
EXIMTUR
-
STR. LATINA NR.1

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice EXIMTUR din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

EXIMTUR

Nr. magazine 5
Caută un magazin EXIMTUR