NR. RATE

6

Cumpara in rate de la F64 cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Pasionat de fotografie? La F64 cumperi aparate foto în rate fără dobândă!

F64 este magazinul pasionaților de fotografie. În sediul din București, dar și în magazinul online, găsești sute de aparate foto, accesorii și sfaturi. Iar prin CardAvantaj, poți să cumperi de la F64 în rate fără dobândă.

Dacă trăiești din fotografie sau pur și simplu este hobby-ul tău, un bun punct de plecare este F64. Aici găsești în primul rând specialiști care să te îndrume în alegerea ta. Dar și o gamă variată de produse. Fie că vrei un aparat compact, simplu de folosit sau o cameră profesionistă, la F64 cumperi echipamentul foto care ți se potrivește. În plus, pentru nostalgici, există și o gamă generoasă de aparate foto pe film, filme foto de cumpărat și chiar un studio de developare.

Vino la F64 și investește în pasiunea ta pentru fotografie. Și cumpără-ți aparatul foto sau accesoriile în rate fără dobândă, prin CardAvantaj. Ai parte și de multe alte oferte pe parcursul anului. Vezi chiar acum ce beneficii te așteaptă la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este partenerul tău la cumpărături, oriunde în lume. Chiar și online. Iar în România, ai tot timpul oferte bune la cei peste 9500 de parteneri CardAvantaj. Consultă lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine F64

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Municipiul Bucuresti
F64
-
BD. UNIRII NR 64

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

F64

Nr. magazine 1
Caută un magazin F64