NR. RATE

2

Cumpara in rate de la KAUFLAND cu CardAvantaj

Categorie: Magazin alimentar / Supermarket / Piata

Pentru orice fel de cumpărături la Kaufland ai rate fără dobândă! 

Lunar, la Kaufland primele 2 tranzactii de minim 300 lei prin CardAvantaj iti aduc cate 15 lei cashback. In plus, orice tranzactie de peste 150 lei poate fi achitata in 2 rate fara dobanda prin CardAvantaj. 

In magazinele Kaufland nu pot fi efectuate tranzactii din contul de bonus.

Grupul german Kaufland este prezent în România din anul 2005. Are peste 30 de magazine cu produse proaspete și prețuri bune în toată țara. Iar în fiecare dintre aceste magazine, ai oferte de la Kaufland, pentru care beneficiezi şi de rate fără dobândă prin CardAvantaj!

Kaufland este un magazin care pune preț pe varietate, prospețime și proximitate. La Kaufland găsești tot timpul legume și fructe, pâine și alte produse de panificație, pește și carne proaspătă, dar și cosmetice, băuturi sau produse din domeniul auto. Practic, indiferent ce ai nevoie în timpul săptămânii, bifezi lista de cumpărături la Kaufland. Iar că să afli primul ofertele, consultă catalogul Kaufland. 

Vizitează magazinul din orașul tău și cumpără tot ce-ți trebuie pentru tine și cei dragi. Iar la final, plătește prin CardAvantaj și împarte prețurile în rate fără dobândă! Mai mult, pe parcursul anului apar tot felul de oferte bune, dacă ai CardAvantaj. Le vezi pe toate la secțiunea Campanii.

Poți folosi CardAvantaj la cumpărături săptămânale, dar și la orice alt comercian din lume. În plus, există peste 9500 de parteneri în toată România, unde te bucuri de avantaje speciale. Pentru lista completă de parteneri CardAvantaj, verifică secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine KAUFLAND

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Alba Iulia
KAUFLAND
-
Calea Motilor 120
Alexandria
KAUFLAND
-
Str. Bucuresti 168
Arad
KAUFLAND
-
Str. Banu Maracine
Bacau
KAUFLAND
-
Str. Enea Nicu 1
Baia Mare
KAUFLAND
-
Str. Cosbuc George 38
Baia Mare
KAUFLAND
-
Bd. Unirii 21A
Bistrita
KAUFLAND
-
Calea Moldovei 40
Bistrita
KAUFLAND
-
Bd. Independentei 97-99
Botosani
KAUFLAND
-
Bd. Eminescu Mihai 4
Braila
KAUFLAND
-
Aleea Mecanizatorilor 4

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 2 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice KAUFLAND din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

KAUFLAND

Nr. magazine 118
Caută un magazin KAUFLAND